Που βρισκόμαστε

Θα μας βρείτε στα Ιωάννινα, στην οδό Ναπολέωντος Ζέρβα 61 ή τηλεφωνήστε μας στο 2651 090653.

Ελάτε να συζητήσουμε

Λύσεις για Ηλεκτρομηχανολογικά Συστήματα, Θέρμανση, Κλιματισμό, Υδραυλικά

Θέρμανση - Κλιματισμός από την HVACSystems

Η HVAC Systems, ιδρύθηκε το 2000, με έδρα τα Ιωάννινα και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού με ειδίκευση στην ενδοδαπέδια θέρμανση και τη χρήση σύγχρονων και εναλλακτικών μεθόδων, όπως αντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα κ.α., που συμβάλλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση και την αποδοτικότερη - οικονομικότερη θέρμανση ή ψύξη της κατοικίας ή της επιχείρησής σας.

H HVACSystems είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της εταιρείας DAIKIN στο επίσημο δίκτυο των Blue Dealer, για την παροχή και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού.

Θέρμανση - Κλιματισμός για κατοικίες

Οι σημερινές ανάγκες για οικονομική και αποδοτική θέρμανση και κλιματισμό,  μπορούν να καλυφθούν με νέα μέσα, προϊόντα και μεθόδους.

Ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα και κλιματιστικά, αλλά και αποδοτικότεροι λέβητες πετρελαίου, μπορούν να σας παρέχουν εξοικονόμιση ενέργειας και κόστους.

Στην HVACSystems εξετάζουμε τις ανάγκες της κατοικίας σας για θέρμανση ή κλιματισμό και παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ενεργειακή αναβάθμισή της.

   

Απευθυνθείτε σε εμάς

Kostas    
       

Κώστας Ζάραγκας

Μηχανολόγος Μηχανικός

Μια σωστά σχεδιασμένη λύση θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να αποδώσει όταν τα προϊόντα που χρησιμοποιούντα διακρίνονται για την ποιότητά τους και όταν το ανθρώπινο δυναμικό που έχει την ευθύνη της μελέτης και εγκατάστασης στην κατοικία ή την επιχείρησή σας είναι άριστα καταρτισμένο.

Απευθυνθείτε στην HVAC Systems για να βρείτε αξιόπιστες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Θέρμανση - κλιματισμός για επιχειρήσεις

Τα συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC) μιας επιχείρησης , μπορεί να αναλώνουν μέχρι και το 30% της ενέργειας που καταναλώνει μια επιχείρηση. Πριν από την έρευνα για αγορά νέου εξοπλισμού ,είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πόση ενέργεια HVAC καταναλώνει το σύστημα θέρμανσης της επιχείρησης σας.

Με τη χρήση ενός κατάλληλου και σωστά σχεδιασμένου συστήματος και με την εφαρμογή ολοκληρωμένων τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί η επιχείρησή σας να μειώσει αποτελεσματικά το κόστος χρήσης του συστήματος της.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

 • 01 Ιουν

  2017 • 26 Νοε

  2015

Έναρξη επίσημης συνεργασίας

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από 26/11/2015, ξεκινάει η επίσημη συνεργασίας μας με την εταιρεία Calpak για την περιοχή...

διαβάστε περισσότερα

 • 01 Δεκ

  2013

Αντλίες θερμότητας

Εναλλακτικές πηγές θέρμανσης: η αντλία θερμότητας

διαβάστε περισσότερα

 • 20 Νοε

  2013

Εξοικονόμηση ενέργειας

Μικρές κινήσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας στην κατοικίας σας

διαβάστε περισσότερα